FINN DITT INRE LUGN

– TRE DAGAR MED GÅRDENS DJUR OCH VÄXTER

Tid:         Tors 5 juli kl 19 – Sön 8 juli kl 11
Plats:       Hemma hos Martha & Anders
Pris:        3500 kr
Ledare:      Anders Tivell & Martha Thernsjö
Anmälan:     Görs senast 5 juni till martha@marthaochanders.se,                                 0762090945.

Vill du komma i kontakt med ditt inre lugn? Längtar du till det enkla, det ursprungliga? Tänk om det är enklare än du tror. Låt oss göra det på riktigt. Tillsammans. Med oss själva och med djuren och allt som växer på gården.

På vår lilla ekologiska gård, mitt i Tiveden, bor också våra fjällkor, gotländska utegångsfår och lamm, hedemorahöns och kycklingar och katterna Tiger och Panter.

Odlingarna består av köksträdgård, örtagård, skogsträdgård och ett stort växthus. Gården omges av betesmarker, djupa skogar med promenadavstånd till källsjön Unden med sitt klara vatten.

En dag på gården…….
Vi börjar dagen med yoga eller qigong före frukost. Du deltar i skötsel av gårdens djur och växter.

Tillfällen ges att måla, rita eller skriva om du föredrar det, men framför allt bjuds du in till att bara vara med det som är på gården. Vi sitter i växthuset, på betesmarken med fåren eller i skogsträdgården och umgås med hönsen, eller kanske betraktar bina och fjärilarna i örtagården.

Vi lagar mat tillsammans av det vi skördar från växthus och köksträdgård. Vi gör meditativa vandringar till sjön Unden, där den som vill kan ta ett dopp. Dagen avslutar vi runt elden i tipin.

Välkommen till dagar som ger dig lugn, ro och balans.

Läs mer: Finn ditt inre lugn juli 2018