Prova på livet på
vår gård

– DELTA I SYSSLOR MED DJUREN, ODLINGAR OCH MATEN

Tid:         Tors kl 19 – Sön kl 11, Välj mellan tre tillfällen:                               12-15 april, 17-20 maj och 14-17 juni
Plats:       Hemma hos Martha & Anders
Pris:        3200 kr, barn 0-3 år gratis, barn 4-7 år halva priset.
Ledare:      Anders Tivell & Martha Thernsjö
Anmälan:     Görs senast 14 dagar före ankomst                                                 till martha@marthaochanders.se, 0762090945.

För vem? 
För dig som är nyfiken på ett liv på landet, och som vill prova på att leva och verka nära djur och natur. Kom själv, med familjen eller kompisgänget.

Välkommen att delta i vardagen på vår ekologiska gård i Tiveden. Lär känna korna, lammen och hönsen. Gräv i myllan, kultivera och skörda och laga mat efter säsong. Vi öppnar upp vår gård för dig som vill prova på att för några dagar leva det liv vi lever.

Hur är det att leva med djur? Vad innebär det att odla för självförsörjning? Varför smakar den egenproducerade maten så himla gott och hur lagar man den?

Du får möta våra fjällkor, gotländska pälsfår, hedemorahöns och katterna Tiger och Panter. Du deltar i odlingsarbetet, på friland och i växthus. Vi skördar och lagar tillsammans mat på det gården ger. Du erbjuds vara med på yoga och qigong.

Med 500 meter ner till sjön Unden, får du ditt klaraste dopp någonsin eller kanske en roddtur med båten. På cykelavstånd bjuder Tivedens nationalpark in till magisk vandring i orörda skogar och bad vid undersköna Vitsand som ligger mitt i nationalparken.

Läs mer här om program och praktisk information: Livet på vår gård 2018