Hyr hela stället

Gott om plats att umgås och njuta i naturlig miljö

Samla nära och kära i ett unikt ekoboende. Ni hyr hela stället med gott om plats att njuta och umgås i naturlig miljö. Nära Tivedens nationalpark och bara 500 meter från kristallklara sjön Unden.  

Hos oss får du tillgång till ett ställe där hela familjen, släkten och kompisgänget får plats. Ni blir det enda sällskapet på gården och disponerar alla faciliteter helt själva. Vi erbjuder ekologiskt boende med självhushåll för upp till 16 personer i flerbäddsrum. Förutom de sex sovrummen har ni fri tillgång till modernt och stort välutrustat kök med sittplats för 20 personer, enklare grillplats, yoga- och meditationsrum, samlingsrum och vedeldad bastu.

Vår gård är ekologisk och här bor vi tillsammans med hedemorahöns, katter och bin. Vi odlar på friland, i växthus och i skogsträdgård. Runt boendet finns många fina uteplatser och stigarna ner till sjön går genom orörda naturskogar. Ett dopp i källsjön Unden rekommenderas varmt. Gott om plats att umgås och njuta i naturskön miljö.

Gården ligger nära Tivedens Nationalpark (6 km med cykel och 9 km med bil) och bara 500 m från sjön Unden.

Öppettider 2024:

3 maj – 31 augusti.

Priser:

Pris/natt: 5800 kr (minimum två nätter)
Pris/vecka: 23500 kr

Samtliga priser inkluderar moms. Sänglinne och badlakan kan hyras för 150 kr/person. Slutstädning kan köpas till för 1700 kr för hela stället.

Tillägg för uppvärmning kan tillkomma under april och november.

Mat:

Om du vill få hjälp med maten kan vi rekommendera Jocke och Mia i
Tiveds Lanthandel som erbjuder catering. Kontakta dem direkt för menyförslag, 0584474015, info@tivedslanthandel.se

Boka:

Ring Martha, 0762090945 eller mejla martha@marthaochanders.se

line

 

Bilder