Hyr hela stället

Gott om plats att umgås och njuta i naturlig miljö

OBS! Vi har stängt uthyrning av boende under september, men i oktober är det öppet.

Samla hela släkten eller kompisgänget. Nära Tivedens nationalpark och bara 500 meter från kristallklara sjön Unden. Fester och möten blir alltid lyckade i en vacker och harmonisk miljö tycker vi.

Hos oss får du tillgång till ett ställe där hela familjen, släkten och kompisgänget får plats. Vi erbjuder ekologiskt boende med självhushåll för upp till 17 personer i flerbäddsrum. Förutom de sex sovrummen har ni fri tillgång till modernt och stort välutrustat kök med sittplats för 20 personer, enklare grillplats, yoga- och meditationsrum, samlingsrum och vedeldad bastu.

Vår gård är ekologisk och vi har fjällkor, pälsfår, Hedemorahöns, katter och bin. Vi odlar på friland, i växthus och i skogsträdgård. Runt boendet finns många fina uteplatser och stigarna ner till sjön går genom orörda naturskogar. Ett dopp i källsjön Unden rekommenderas varmt. På kvällen kan samvaron fortsätta runt elden i tipin. Gott om plats att umgås och njuta i naturskön miljö.

Gården ligger nära Tivedens Nationalpark (6 km med cykel och 9 km med bil) och bara 500 m från sjön Unden. Tio enklare cyklar finns att låna.

Öppettider:

På grund av Coronapandemin har vi bestämt att stänga över sommaren och kan förhoppningsvis öppna igen
1 september.

1 september – 1 november.

Pris:

5800 kr/natt
20000 kr/vecka under lågsäsong (1/9 – 1/11)

Samtliga priser inkluderar slutstädning.

Sänglinne och badlakan kan hyras för 100 kr/person.

Boka vår tipi med sittplats för 20 personer runt eld för 500 kr/tillfälle.

Mat:

Om du vill få hjälp med maten kan vi rekommendera Jocke och Mia i Tiveds Lanthandel som erbjuder catering. Kontakta dem direkt för menyförslag, 0584-474015, info@tivedslanthandel.se

Boka:

Ring Martha, 0762090945 eller mejla martha@marthaochanders.se

line

 

Bilder