Kurser & retreat

Välkommen att ta del av vårt sökande efter lösningar att skapa en hållbar framtid.  Hemma hos oss bjuder vi in till kurser och kunskapsträffar som vi hoppas ska inspirera andra att göra sin egen resa och sina egna val. Kunskap som når hjärtat leder till handling, sägs det. Så är det för oss.

I allt från skogsbruk till vad vi äter försöker vi ha detta tänk – en röd tråd – ett helhetskoncept. Och detta vill vi dela med oss av. Ibland är kursen helt i vår egen regi, ibland har vi bjudit in spännande föreläsare och kursledare. Det kan vara allt från odlingskurser, vår relation till naturen och hur man sluter kretsloppet till varför och hur man målar med äggoljetempera. Och alltid varvar vi teori med praktik.

Besök vår kalender för aktuella kurser & lokala arrangemang.
Se också våra hållbara erbjudanden som vi skräddarsyr för grupper.

Vill du hålla en kurs hos oss? Är du intresserad av ett samarbete? Hör av dig till Martha, martha@marthaochanders.se, 076-2090945.

ornament

”Hos Martha & Anders har jag tillgång till ypperliga kurs-lokaler samt en rymlig tipi och en vedeldad bastu. Dessutom: skog inpå knuten och en helig plats vid sjön Unden på promenad-avstånd. Och nästgårds: nationalparkens magiska skogar, sjöar och berg!” – Jörgen.I.Eriksson, Norrshaman