Vill du gå i terapi till reducerat pris?

Jag kan erbjuda det som psykosyntesterapeut under utbildning

Jag söker dig som vill bli praktikklient hos mig. Jag är nu i slutet av min terapeututbildning till Psykosyntesterapeut och har möjlighet att börja ta emot klienter. Kursledningen, handledarna och lärarna har gjort bedömningen att jag är redo för uppgiften. Det ger dig möjligheten att gå i terapi till ett förmånligt pris.

Jag går i regelbunden handledning hos erfarna terapeuter. Det är en trygghet för alla och du kommer att bli väl omhändertagen hos mig. Jag har självklart en ansvarsförsäkring och följer Psykosyntesakademins etiska ramverk.

Jag kan ta emot dig fysiskt både i Tiveden och i Stockholm, samt över zoom, teams eller skype. Du väljer vilket som passar dig bäst. Hör av dig så kan jag berätta mer om mig själv och om psykosyntesterapi.

Ring på 0762-090945 eller mejla till martha@marthaochanders.se. Du kan också läsa lite mer om mig och min bakgrund här.

Så här går det till att bli praktikklient

1. Beställ frågeformulär & intervju
Du börjar med att beställa frågeformulär och intervju. Kostnaden är 400 kr och då ingår det första samtalet när du förmedlats till en terapeutelev. Du betalar direkt med Swish.

2. Konfidentiellt frågeformulär
Efter beställning får du inom ett par minuter e-post med ett konfidentiellt frågeformulär. Formuläret innehåller frågor om din hälsa, din historia och familjebakgrund och om varför du söker terapi. Dina svar hanteras konfidentiellt. OM du har en önskan att jag ska bli din terapeut anger du det och grupp T12 när du skickar in det ifyllda frågeformuläret.

3. Intervju
Inom 2-4 dagar blir du kontaktad för bokning av intervju med en leg. psykoterapeut som också är diplomerad psykosyntesterapeut. Samtalet sker under arbetstid (ej kvällar), i ett fysiskt möte i Stockholm eller vid behov via videomöte. Syftet med samtalet är att så långt det är möjligt utröna om psykosyntes är den terapi som passar dig och om det är lämpligt att du går till en elev. Vi vill också kunna välja den elev som utifrån kompetens och bakgrund bäst kan möta dina behov.

4. Förmedling till terapeut och kostnadsfritt första samtal
Efter intervjun blir du kontaktad av den terapeutelev som vi bedömer lämplig och ni bokar ett första kostnadsfritt möte. Därefter är priset 350-450 kr per timme beroende på elevens erfarenhetsnivå.

Läs mer om psykosyntes här.